باربری چیتگر 44264981 - 09129734207

حمل بار و اسباب کشی منزل در منطقه چیتگر

حمل بار و اسباب کشی منزل در منطقه چیتگر

بهترین خدمات حمل و نقل و اثاثیه به تمام نقاط تهران و شهرستان ها، مشاوره رایگان ،بیمه باربری رایگان ،کارگران حرفه ای و خدمات بسته بندی مناسب اثاثیه شما - چیتگر 44264981 - همراه : 09129734207
وب سایت : arameshbar.com

فلافل به سبکی جدید

يكشنبه, ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲ ب.ظ


من فلافل رو سرخ نکردم،بعد از قالب زدن توی سینی چرب شده چیدم و با قلم مو روشون روغن زدم و طبقه وسط فر گرم شده با دمای صد وهشتاد درجه قرار دادم و یکبار هم زیر و رو کردم تا طلایی رنگ بشن.(مدت زمان رو دقیق نمیشه گفت،بعد از نیم ساعت چک کنین)رنگ تیره فلافل هام بخاطر اینه که گشنیز هم توی مواد خمیر فلافل ریختم


من سالهاست با این دستور،فلافل درست میکنم و واقعا عالی میشه این دستور رو از پسرداییم که قبلافست فود فروشی داشت و فلافل هاش حرف نداشت،گرفتم.مواد لازم برای فلافل: 


نخود: یک کیلو (حتما یک روز یا حداقل 14 تا 15 ساعت همراه نمک خیس شود) 

سیر:  هفت حبه متوسط . .  پیاز:  دویست  گرم . . 

نون باگت: دو عدد (اگه نون بزرگ بود،یکی کافیه)

 ادویه فلافل (از عطاریها بخرین):چهار قاشق مرباخوری (اگه نبود پودر کاری و فلفل قرمز استفاده کنین

 نمک: شش قاشق مرباخوری (البته کم کم بزنین و بچشین تا شور نشه چون ممکنه همه ش لازم نشه.)جوش شیرین: سه قاشق مرباخوری سر پر(حذف بشه یا اگه بجاش بکینگ پودر خواستین بزنین خیلییی کمتر بزنین..مثلا حدود یک قاشق مرباخوری سرخالی چون بیش از اندازه پف کرده و توی روغن از هم میپاشه)

آب هم دمای محیط :یک استکان کوچک



طرز تهیه

 نون باگت رو تیکه تیکه کنین بعد توی یه ظرف بچینید،روش آبجوش بریزین(یه کم آبجوش کافیه) 

بعد در ظرف رو بذارین تا نونها خیس بخورن و نرم بشن(حدود پنج تا ده دقیقه زمان بدین.)

نخود و پیاز و سیر و نون باگت نرم شده رو توی چرخ گوشت بریزین و دوبار چرخ کنین.سپس ادویه و نمک و بکینگ پودر و آب رو اضافه و کمی ورز بدین و بذارین توی یخچال استراحت کنه( یکی دو ساعت بمونه،کافیه)حالا قالب زده یا مثل کتلت با دست فرم بدین و توی روغن داغ فراوون،سرخ کنین

نکته: هیچ وقت سریع فلافل رو توی روغن، جابجا نکنین اجازه بدین خودشو توی روغن داغ بگیره بعد زیر و رو کنین.(روغن حتما داغ باشه اما شعله کم باشه.)

اگه دوست داشتین میتونین فلافل رو با طعم های مختلف درست کنین.مثلا مقداری گشنیز یا جعفری همراه مواد،چرخ کنین یا یک تا دو عدد بادمجون متوسط رو کبابی کنین و پوست گرفته و یا مقداری قارچ خرد شده توی توی مایه فلافل بریزین فقط اگه بادمجون کبابی زدین،دیگه ادویه لازم نداره.طعم دودی برای این نوع،کافیه.


در حین اسباب کشی منزل و روز باربری 

یکی از بهترین تغذیه هایی که سرپایی نیز می توان آن را سرو نمود ،غذای خوش مزه فلافل هستش که هم دارای انرژی به خصوص و سریع برای سرو می باشد ، این غذا را در روزهایی که کارهای مهم دارید از جمله باربری و اسباب کشی بخصوص در شهرهای شلوغ مانند تهران 


موفق باشید